Nieuw!! Wij brengen het bij u thuis

Grote en zware aankopen en bestellingen kunt u door de Van Baal Bezorgservice vlot en veilig thuis laten bezorgen tegen een geringe vergoeding.

Welkom bij Van Baal Materiaalhandel 

Wilt u flink besparen op de aanschaf van gebruikte en nieuwe bouwmaterialen? Of zoekt u nou net die specifieke jaren ’40 stijl van een deur of kozijn? Bij Van Baal Bouwmaterialen vindt u tegen lage prijzen vast wat u zoekt. Want zij biedt een ruime keus aan alle in woningen en gebouwen voorkomende authentieke materialen. Variërend van vloerplanken en kozijnen tot en met balken en pannen. Duurzaam hout voor in uw tuin? Het voordelige assortiment nieuwe producten bevat veel speelse elementen.

Oude materialen
Veel oude materialen zijn van hout. Dat betekent niet alleen dat u iets bijzonders in handen krijgt, maar ook dat het volledig is uitgewerkt. Of het nu vloeren, paneeldeuren (jaren ’40 en ’50), kozijnen, luiken, vensters, damwandplaten of balken betreft. En wat dacht u van uw portemonnee? U bent altijd stukken voordeliger uit. En het ene is nog weer unieker dan het andere. En volop keus. Maar het assortiment gaat nog veel verder. Want zo zijn er ook veel glas in lood, trappen, hekken, sanitair en een enorme voorraad kunststof en aluminium kozijnen, et cetera. En de kwaliteit? Materiaal wordt op deugdelijkheid geselecteerd en ontdaan van bijvoorbeeld alle spijkers en oneffenheden.

Voor particulieren en bedrijven
Zowel grote groepen particulieren als bedrijven weten de weg naar Van Baal Bouwmaterialen te vinden. Veel regionale sloopbedrijven brengen wekelijks hun voorraad naar Herveld. Zo is de kans dat u hier slaagt behoorlijk groot. Aannemersbedrijven voor bijvoorbeeld renovatie van huizen in jaren ‘40 of ‘50 stijl. Particulieren met een oud huis of boerderij. Maar ook veel mensen die flink wat willen besparen. Zoekt u iets heel specifieks? U kunt dan altijd even contact opnemen voor de voorraad of de exacte maten. Neem bijvoorbeeld Residence Roosendaal. Dit gebouw onderging in 2007 een ingrijpende verandering. Zij sloopten The Hunting Lodge om plaats te maken voor een stijlvolle orangerie. Alle bruikbare en veelal bijzondere materialen zijn eruit gehaald. Particulieren hebben hier veel belangstelling voor.

Gebruikt balkhout
Balkhout
kozijnen

  


 

Realisatie: Van Suilichem Communicatie / Anrooij ICT