ANDELST - Marktplaats heeft het dorp Andelst uitgeroepen tot handelshoofdstad van Gelderland. Volgens de advertentiesite wordt in het dorp de meeste handel gedreven van de hele provincie.
25 procent van de inwoners van Andelst kocht of verkocht de afgelopen 9 maanden iets via Marktplaats. Met name auto-onderdelen en doe-het-zelfmaterialen waren opvallend populair in het dorp. De meeste mensen handelen nog steeds via de computer, al nemen de handelsactiviteiten via smartphone en tablet toe.
Het is de zevende keer dat Marktplaats per provincie alle plaatsen vergelijkt. Er werd gekeken naar het aantal geplaatste advertenties in vergelijking met het aantal inwoners. Directeur Olivier van Duijn van Marktplaats stelt dat 'de handelshoofdsteden' laten zien dat je niet in Rotterdam of Utrecht  hoeft te wonen om succesvol te handelen.
Omroep Gelderland

Welkom bij Van Baal Sloopwerken


Vandaag bellen, morgen starten. Flexibiliteit is de kracht van Van Baal Sloopwerken uit Herveld. Binnen één of twee dagen stript zij gemakkelijk een complete winkel of ruimte. Helemaal kaal, alleen de buitenmuren blijven dan staan.

Kostbare tijd mag niet verloren gaan, want het belang van u als klant staat voorop. Dus moeten verbouwwerkzaamheden zo snel mogelijk starten zodat het omzetverlies van uw winkel minimaal is. De werkwijze bij Van Baal Sloopwerken is veilig en uiterst efficiënt dankzij veel klein gespecialiseerd materieel.

Betrouwbaarheid

Alles draait om betrouwbaarheid. Dat is een essentiële meerwaarde in de markt waarin Van Baal Sloopwerken actief is. Een afspraak is heilig. Zij gaan net zo lang door totdat de klantenwens volledig is ingevuld. Tien mensen in vaste dienst en snel schakelen binnen een uitgebreid netwerk maken het mogelijk om op heel korte termijn veel mensen in te zetten.
In de eerste plaats voor het direct slopen van binnenruimtes van winkels. Maar ook met renovatiesloop en het strippen van kantoren en woningen is ruime ervaring voorhanden.

Realisatie: Van Suilichem Communicatie / Anrooij ICT